Зъбни импланти

17 Kasım 2020by dentislife

Какво представлява имплантологията?

Имплантологията е съвременен дял от денталната медицина, който касае лечението чрез зъбни импланти и има за цел да възстанови липсата на един или повече зъби, както и техните корени.

Имплантологията и лечението със зъбни импланти е надеждно и дългосрочно решение , подобряващо качеството, стила на живот и психологическия комфорт. Съвременният поглед върху лечението на пациенти е то да бъде минимално инвазивно, което в Дентислайф

постигаме чрез използването на най-иновативните технологии и материали.

С помощта на имплантологията ние можем да предпазим здравите съседни зъби от изпиляване и да предложим високо естетични и ефективни решения.

Протезите и мостовете са остарелият начин за заместване на падащи зъби.

Винтовите импланти са иновативната им алтернатива. Те са направени от титан – най-добре съвместимия с човешкото тяло метал.

Лечението с тях е минимално инвазивно и здравите съседни зъби са предпазени от изпиляване. Имплантите са подходящи за почти всички пациенти, независимо дали им липсват един, няколко или голямо количество зъби.

Защо да изберете лечение с винтови (класически) дентални импланти в дентална клиника  Дентислайф?

Екипът на дентална клиника Дентислайф

се състои от опитни и висококвалифицирани професионалисти в сферата на стоматологията. Много от тях са автори на курсове и обучения, както и носители на редица местни и международни награди. На сайта ни можете да разгледате повече информация за всички специалисти и техните квалификации.

Всички кабинети на клиниката са оборудвани с модерна апаратура и най-иновативните технологии и материали, за да Ви гарантираме максимално ефективни и дълготрайни резултати.

Също така всички нужни процедури по лечението ви се извършват на място при нас, без да се налага да се разкарвате за снимка, изследване или скенер.

Етапи на лечение с импланти
  1. Предварителен преглед, на който се изяснява и анализира настоящото цялостно състояние на зъбите и устната кухина на пациента и се изготвя индивидуален план за лечение според нуждите и изискванията му.
  2. Планиране на необходимия брой импланти и прецизното им поставяне с 3D навигация.
  3. След поставянето са необходими няколко месеца, в които имплантът да се свърже стабилно със съответната кост. Когато изтече този срок, се преминава към поставяне на надстройка.
  4. Последният етап е свързан със създаване проект за дизайн на усмивката и изработка на необходимите възстановявания (напр. коронка или мост) в специална зъботехническа лаборатория. При поставянето на тези възстановявания специалистите обръщат внимание най-вече на това да се съчетават по най-добрия начин с останалите зъби, за да бъде постигната хармонията между цвета и формата на възстановените зъби и тези на останалите зъби.
Концепция за лечение ALL ON 4

Живеем във време, в което ни се иска всичко да става все по-бързо и да имаме резултати веднага.

Това е причината при лечение с базални импланти да се търси поставяне на зъбите „веднага”- до 3 дни след поставянето на имплантите!

При лечението с дентални импланти това се нарича имедиантно натоварване или натоварване след поставянето на имплантите! В историческото развитие на имплантите моменталното натоварване се нарича All on four и е описано през 80-те години на 20-ти век. През този период от време в света е натрупан огромен опит, свързан с моменталното натоварване на винтовите импланти. Статистиката по въпроса за това винтовите импланти да могат да бъдат натоварени моментално е достатъчно достоверна и сега ние знаем как да постигаме бързо функционални и естетични резултати.


Като обобщение можем да посочим, че в днешно време трябва да отчетем заслугите на базалните импланти за развитието на имплантологията като цяло.

Но при съвременните познания, с които разполагаме, определено винтовите импланти ни дават възможност да получаваме резултати, напълно съпоставими с тези на базалните импланти, но с много по-добра естетика и функционалност!

DentisLife

Aklınıza takılan her konuda bizlere aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz, sağlıklı günler dileriz.

Sosyal Bağlantılar

Bu sosyal bağlantılarda Dentislife’ı ziyaret edin ve bizimle bağlantı kurun. Gelişmerlerden haberdar olmak için hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Copyright 2020 Arkap.org. Tüm Hakları Saklıdır.

Copyright 2020 Arkap.org. Tüm Hakları Saklıdır.

Ara